Aziz Yıldırım söyledi herkes onu konuştu: Kim bu Hallac-ı Mansur

Ali Koç, 16 bin 464 oyla üçüncü kez Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına seçildi. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 27 bin 489 oy kullanırken; Ali Y. Koç 16 bin 464 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Eski Başkan ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 üyenin oyunu aldı. 542 oy ise geçersiz sayıldı.

“HALLAC-I MANSUR’U OKU DEDİĞİMİ ANLARSIN”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Aziz Yıldırım seçimlerden önce Habertürk’te canlı yayına katıldı. İzlenme rekorları kıran canlı yayında Ali Koç Aziz Yıldırım’a “Fenerbahçe’nin kendisiyim” açıklamasını hatırlattı. Aziz Yıldırım da Ali Koç’a seslenerek “Sana bir şey tavsiye edeyim Alicim. Hallac-ı Mansur’u oku. Okursan benim ne dediğimi anlarsın!” diye yanıt verdi.

Sosyal medyadaki yorumlarda; Hallac-ı Mansur, ‘En-el Hak’ (Ben Hakk’ım) derken kendisinin Allah olduğunu değil, Allah’tan başka varlığının olmadığını anlatmak istediği belirtilirken; Yıldırım’ın “Fenerbahçe’nin kendisiyim” derken, Fenerbahçe’den başka varlığının olmadığını ifade ettiği söylendi.

Odatv yazarı İlknur Altıntaş, Aziz Yıldırım’ın bahsettiği Hallac-ı Mansur’un hikayesini Odatv okurları için kaleme almıştı.

İşte o yazı:

Hallac-ı Mansur Karmati miydi… Öldürülmesinin sebebi hiç de sandığınız gibi değilGüncel
GIARDANO BRUNO’YU BİLENLER HALLAC-I MANSUR‘U NASIL BİLMEZKültür – Sanat
Yaşar Nuri Öztürk kulağıma eğildi ve Che ile ilgili şunu söylediGüncel

Odatv.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir