Saç Tokasıyla Bakın Nasıl Ev Sahibi Oldu! Her Şeyi Takas Hareketine Borçlu

YouTube’da kanalı olan Demi Skipper’ın ev sahibi olması TikTok’taki “Beni Takas Et Projesi”nin bir parçasıydı ve sonuçta takas yoluyla yeni bir eve girmesini sağladı. Kasım ayının sonunda 28. ve son takasını yaptı: Nashville, Tennessee yakınlarında bir ev karşılığında güneş enerjisiyle çalışan bir karavan.

TİKTOK’TA 5 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

San Francisco’da yaşayan 30 yaşındaki Skipper, tüm yolculuğunu yaklaşık 5 milyon takipçisi olan @Trademeproject adlı TikTok hesabında belgeledi.

“Çok gerçeküstü bir şeydi,” dedi. “Bir buçuk yıldan fazla bir süredir her gün bir şey için çalışıyorum ve şimdi uyanıyorum ve düşünüyorum: ‘Bu gerçekten gerçek mi? Burası gerçekten benim evim mi?”

Skipper’ın misyonu, 2006 yılında kırmızı bir ataşla bir ev takas eden Kyle MacDonald’ın misyonunu örnek aldı.

Evden önceki son alışverişinde takipçileri Skipper’ı üç traktörü bir Chipotle ünlü kartı karşılığında takas ettiği için eleştirdi.

Takipçilerinin çoğu bunu yaptığı en kötü takas olarak değerlendirdi. Bazı takipçileri potansiyel bir talip bulmasının pek mümkün olmayacağını söyledi. Şansı yaver giden Skipper birini buldu.

Mayıs ayında Skipper’ın “Chipotle’ın en büyük hayranı” olarak tanımladığı bir kadın ona e-posta göndererek kart karşılığında yaklaşık 40.000 dolar değerinde bir karavanı takas etmek istediğini söyledi. Römorku takipçisiyle paylaşan Skipper, sonunda hayallerine kavuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir